IFKGoteborg.se relanserad av Cordovan på EPiServer

In Nyheter, Optimizely/Episerver by MKSE.com Redaktion Martin Edenström4 Comments

IFK Göteborg har liksom Brommapojkarna (på Joomla!) firat säsongsavslutningen med en ny sajt. Nya ifkgoteborg.se av lokala leverantören Cordovan landade på EPiServer CMS 6. Där hittar vi en carousel för delar av sajten som mobilsajt etc., tabell, A-lagetspelaröversikt med bild och en stor flash-carousel. Hoppas den är kopplad till EPiServer rubrik-admin. Det finns även en av de i år så poplära breda toppmenyerna. Som även den uppmuntrar för mobilanvändning vilket känns som en bra passning av...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon