Cordovan, EPiServer 7.5, IFK Göteborg, IFKGoteborg.se Episerver, Nyheter

IFKGoteborg.se relanserad av Cordovan på EPiServer

In Episerver, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström4 Comments

IFK Göteborg har liksom Brommapojkarna (på Joomla!) firat säsongsavslutningen med en ny sajt. Nya ifkgoteborg.se av lokala leverantören Cordovan landade på EPiServer CMS 6.

Där hittar vi en carousel för delar av sajten som mobilsajt etc., tabell, A-lagetspelaröversikt med bild och en stor flash-carousel. Hoppas den är kopplad till EPiServer rubrik-admin. Det finns även en av de i år så poplära breda toppmenyerna. Som även den uppmuntrar för mobilanvändning vilket känns som en bra passning av sajten för fortsatt användning av målgrupperna på plats på match.

Sajten sportar en del jQuery (vilken sajt gör inte det?), Google Analytics (vilken sajt gör inte det?), en sökning som inte uppmuntrar till SERP-sidan utan till förvalda fem alternativ i en AJAX-lista. SERP-sidan känns tyvärr allt utom översiktlig.

Vi har mer på samma ämne:  Varumärket iStone läggs ned

Cordovan, EPiServer 7.5, IFK Göteborg, IFKGoteborg.se Episerver, Nyheter

Målsättningen enligt Andrej Häggblad Hristov, marknadschef på IFK Göteborg var att:

“..ha Sveriges bästa digitala närvaro bland elitlagen.”

Ett annan mål är att vinna årets bästa Allsvenska sportsajt i Internetworld årets webb 2010. 2009 vann AIK, som även vann dubbeln. Tyvärr tror jag detta bidrag blev alltför försenat för att hinna räknas in 2010. Bättre lycka 2011, IFK.

BaraBen hade också åsikter (Lösenord: allaheterglenn :). Missa inte kommentarerna.

Cordovan har i höst även släppt nya Ctcvarme.se på en SharePoint CMS (?).