Inför skid-VM 2015 släpps ny SiteVision CMS

In Nyheter, Offentlig sektor, SiteVision by MKSE.com Redaktion Martin Edenström1 Comment

Det har kommit ut fler nya releaser på SiteVision, meddelar systemföretaget. En ny kund som lanserar sin första SiteVision-webbplats är Falun kommun.Den gick live inför den stora skid-VM satsningen om några veckor. Limepark har tagit fram en responsiv webb som återfinns i SiteVision Cloud med Google Translate, textutskrivna målgruppsingångar och ikonförsedda ingångar för andra vanliga syften med webben (i nederkant). "- Strukturen på vår tidigare webbplats var i mångt och mycket organisationsbaserad. På den nya webbplatsen har vi satt medborgaren...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.