Ingo satsar på Salesforce Marketing Automation, Adobe Experience och open source CMS

In Adobe AEM, CXM, Drupal, Lojalitetsprogram, Nyheter, Salesforce by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Vi kör ett till bensinbolag och mack eftersom de pågår en så intressant omställning just nu. Som skapar stora investeringar i både lojalitetsprogram, CRM, CX, appar och nya koncept/varumärken samt banbrytande samarbeten. Det handlar om obemannade Ingo som inte tillhört de vi tidigare nämnt (Preem, OKQ8 med sitt elektrifierade – tom. i hemmet – koncept, storsatsande Circle K m fl). Ingo är sedan länge tillbaka en Drupal 9 open source CMS användare för egna ingo.se och bensinbolaget fortsätter bygga vidare på sitt Drupal. Det finns Mina Sidor för medlemmar som länkar till inloggning via koncernens Circle K ID. Med Adobe Experience Manager[ppp_patron_only level=”1″ silent=”no”] och Adobe Experience Platform stöd.

Vi har mer på samma ämne:  Rejmes Bil/Volvo Cars handlar upp Salesforce CRM av ny partner, slipper personberoende och säljer 25% fler bilar

Det finns ett aktivt kreativt samarbete tillsammans med Season5, en byrå som grundades av ett antal tidigare Honesty-medarbetare (Emil Clase, Petrus Kukulski och Martin Marklund).

Ingos marknadschef Patrick Wass har i övrigt valt att införskaffa en Salesforce Pardot Marketing automation samt backar upp sin Google Analytics (sedvanligt i Drupal-sammanhang) med en öppen Matomo Analytics. Ingos app (på egna ingoapp.com) förser bilisterna med spel, vinstchans på några liter bensin samt karta och bränsleförbrukning.

[/ppp_patron_only]