Så blir OKQ8 laddstation och app för elbilar, kopplas upp mot användarens hem

In Android, E-handel, iPad, iPhone, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

OKQ8 har öppnat upp första mackarna för elbilsladdning i sitt nya samarbete med Skellefteåkraft. En stor del av satsningen är integrationen med alla digitalprojekt OKQ8 håller på med, som MKSE.com skrivit om tidigare. Alla elbilsbesök ska helst styras med den uppdaterade egna appen. iOS och Android appen ger elbilsägare tillgång till alla laddstationer i OKQ8:s nätverk. Men det finns även en koppling till OKQ8s satsning på elladdare i hemmet, där användares laddstation i hemmet går att koppla till sin användare.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Svenska kunder visar upp sig på första Contentsquare Summit

En koppling börjar med att elbilen ansluts, sedan kan medlemmarDetta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Därför adderar Vaimo Contentsquare till egna DX/CX-portfolion


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.Login with Patreon