Jetshop lanserar skandinavisk e-handel för hälsokedjan Life

In E-handel, Norce / Jetshop / Storm Commerce, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Jetshop / Storm Commerce berättar att hälsokedjan Life har valt att skaffa en ny SaaS-baserad e-handelslösning från bolaget. Tidigare har Life använt sig av olika e-handelslösningar för varje enskilt land.

”– E-handeln är en av våra viktigaste satsningar kommande år, både för försäljning och för att bygga starkare relationer med våra kunder. Vi var därför i behov av en ny e-handelslösning som vi kan lita på att den stöttar vår verksamhet framåt. En lösning där vi enkelt kan förutse kostnader och som hänger med i den snabba utvecklingen som sker inom området.”
Berättar Klas-Göran Petersson, CIO på Life.

Hälsokedjan Life, med[ppp_patron_only level=”1″ silent=”no”]cirka 300 butiker i Norden var i behov av en lösning som enkelt kunde förutse kostnader och som hängde med den snabba utvecklingen som sker inom området. Lifes befintliga webbplatser kommer nu att ersättas med den nya plattformen som knyter ihop den digitala butiken med företagets fysiska butiker. Först ut för lansering av denna omnikanal-lösning kommer Finland vara runt årsskiftet. Därefter följer Norge och sedan Sverige.

Vi har mer på samma ämne:  Svenska Brink Commerce headless kallas okrashbart, tar in mångmiljonbelopp

Jetshop ägs numera av investeringsbolaget EOC Capital.

[/ppp_patron_only]