Jetshop lanserar skandinavisk e-handel för hälsokedjan Life

In E-handel, Norce / Jetshop / Storm Commerce, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Jetshop / Storm Commerce berättar att hälsokedjan Life har valt att skaffa en ny SaaS-baserad e-handelslösning från bolaget. Tidigare har Life använt sig av olika e-handelslösningar för varje enskilt land.

”– E-handeln är en av våra viktigaste satsningar kommande år, både för försäljning och för att bygga starkare relationer med våra kunder. Vi var därför i behov av en ny e-handelslösning som vi kan lita på att den stöttar vår verksamhet framåt. En lösning där vi enkelt kan förutse kostnader och som hänger med i den snabba utvecklingen som sker inom området.”
Berättar Klas-Göran Petersson, CIO på Life.

Hälsokedjan Life, medDetta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Askås e-handel ökar, en av få som inte vill sälja


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.Login with Patreon