iStone köper svenskt Adobe Marketing Cloud bolag, blev det rätt?

In Adobe AEM, CXM, Nyheter, Online Marketing, PIM by MKSE.com Redaktion Martin Edenström1 Comment

iStone växer på fler sätt än organiskt och gör idag ännu ett förvärv. Det är CtrlPublishing som fokuserat på bl a javabaserad Adobe Marketing Cloud utveckling samt .NET inRiver PIM produkten och Censhare. Bolaget har 12 anställda och grundades för 15 år sedan. "- Idag handlar det .. väldigt mycket om själva kundupplevelsen under hela köpresan." Säger Markus Jakobson, vd på iStone. Hoppas bara inte iStone köpt grisen i säcken.  För det är skillnad på Adobe...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

 1. Inte heller finns några titlar som:

  AEM Sites Author

  AEM Sites Front End Developer

  AEM Sites Backend Developer

  AEM Systems Administrator

  AEM Power User

  AEM Forms Developer

  AEM Assets Manager

  Eller motsvarande inom Analytics.

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.