Jönköpings kommun öppnar upp SiteVision Social Collaboration

In Intranät, Nyheter, Offentlig sektor, SiteVision by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Jönköpings kommun har lanserat ett nytt intranät på SiteVision Social Collaboration av Bouvet. Fokus har legat på att bygga funktionalitet utifrån användarens perspektiv och vardagliga arbete. Intranätet ska vara personaliserat, både efter medarbetarens organisatoriska tillhörighet men också utifrån individens eget behov. Så användare ska själva kunna välja verktyg de vill ha tillgång till och anpassa innehåll på sin startsida. Jönköpings kommun var tidiga med SiteVision 3 när Jonkoping.se togs fram 2012....

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment