Ackebrink, The Amazinig Society, Willworkfor.se Microsoft .NET, Nyheter

Just nu 400:- kodning från TAS WillWorkFor.se

In Microsoft .NET, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström4 Comments

.NET och ofta EPiServer-fokuserade The Amazing Society och Ackebrink i Stockholm gratiskodar under lördagen och söndagen ett kundprojekt "då de gillar att jobba". Eventet går under namnet Willworkfor.se. Update: Tio webbentreprenörer ska arbeta 250 timmar med ett anmält och utvalt kundprojekt. De tar 100 000:- SEK för besväret och räknar med ett snittpris på 400:- SEK. Vinnande bidrag vart lyxresearrangören Yatch Week (antar nya sajten lanseras när kunden fått OK:a). Det finns även en Bambuser-kanal samt...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa allt och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du blir en supporterande medlem till MKSE.com. Du betalar vid månadsskiftet och kan därför läsa innan du debiteras. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19:- SEK i månaden. Pengarna går till drift och licens för att driva MKSE.com. Betalas via ApplePay, Paypal eller kort. Stort tack för ditt bidrag och din förståelse!
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

  1. Det är inte helt sant heller :-) men det var inte helt gratis det är riktigt!

    Vi har gjort en deal med The Yacht Week som vi valde för att de är en kund som verkligen vill satsa på sociala medier och som givit oss en rejäl utmaning. De vill använda de senaste teknologierna och arbeta på nya innovativa sätt.

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.