Kalmar kommun byggs om, blir ”mer inbjudande” med landsgemensam struktur

In Nyheter, Offentlig sektor, SiteVision by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Funka ABs digitala kommunstandarder används numera av över 200 svenska kommuner. En imponerande siffra. Draghjälp kom av senaste kunden, nylanserade Kalmar Kommun med officiella närvaron Kalmar.se. Kalmar kommun har på relativt nya plattformsvalet Sitevision CMS, köpt in en ny externwebb med fokus på hög service och trevlig upplevelse. Nya kalmar.se ska vara bättre mobilanpassad, har designats för att vara "mer inbjudande" för kommuninvånarna samt ska fått en tydligare struktur då Funka AB:s standarder nu används.Partner som handlades upp...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment