Karolinska institutet släpper e-handel med eValent

In E-handel, Nyheter, Wordpress by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Nya Karolinska institutet i Stockholms restaurangverksamhet, Fyra Smaker, påbörjade hösten 2014 en utveckling av flera e-handelsprojekt.Restaurangerna har fått en plattform där deras kunder kan gå in och beställa lunch, fika, och bufféer för mingelträffar och liknande. Stora delar av beställningsprocessen flyttades över till kunden. Det finns även en platsbokningsfunktion där besökare kan boka plats i den fysiska lunchlokalen. eValent står bakom projektet restaurang-ns.com. En WordPress håller samman allt, men det är en enklare inloggningssida som e-handeln återfinns bakom....

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment