Klarna och Magento gör gemensam sak, når 250 000 nya e-handlare

In Adobe Commerce / Magento, E-handel, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Magento har kickat igång sin årliga konferens med bland annat Jamie Foxx på stora scen. När e-handeln bli reguljär handel har alla med den att göra och kan uttrycka sig. En nyhet från Las Vegas var ett nytt samarbete tillsammans med svenska betaltjänsteleverantören Klarna. Klarna påstår att de, efter att Paypal och Ebay släppt sitt ägande i plattformen, är ny central partner för betalningslösningar i Magento 2.2.4  Commerce e-handelsplattformen. De är en ny Core Bundled Extension...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon