Klarna och Magento gör gemensam sak, når 250 000 nya e-handlare

In Adobe Commerce / Magento, E-handel, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Magento har kickat igång sin årliga konferens med bland annat Jamie Foxx på stora scen. När e-handeln bli reguljär handel har alla med den att göra och kan uttrycka sig. En nyhet från Las Vegas var ett nytt samarbete tillsammans med svenska betaltjänsteleverantören Klarna.

Klarna påstår att de, efter att Paypal och Ebay släppt sitt ägande i plattformen, är ny central partner för betalningslösningar i Magento 2.2.4  Commerce e-handelsplattformen. De är en ny Core Bundled Extension (CBE) som når Magentos runt 250 000 kunder och användare. En CBE förenklar för e-handlare genom att säkerställa att strategiskt utvald teknologi från partners anpassas till, och distribueras med, Magentos core code. Det innebär att e-handlare inte behöver ladda ner och installera modulen separat från Magento Marketplace.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Voyado vinner hela Belstaff lojalitetsprogram och CRM kontot

E-handlare kommer att kunna integrera en eller flera av Klarnas produkter baserat på lokal tillgänglighet, behov och kundpreferens. Betala direkt omfattar banköverföring och direktbetalning. Betala sen tillåter kunderna att betala varor upp till 30 dagar efter leverans via faktura, vilket innebär att kunderna kan få se och prova varan innan de betalar för den. Dela upp gör det möjligt för kunder att sprida kostnaden för sina inköp över tid till låg ränta, vilket ger dem flexibilitet och ökad köpkraft.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Ny core banking hos Resurs, IT-investering för 0,25 mdr slopas

Episerver Commerce har haft Klarna-stöd i snart åtta år.

Intresserade av Salesforces olika lösningar?

Representanter från MKSE.com har ansvarat för strategiarbete samt upphandling åt kunder som SJ.se, KI, Avanza.se och TeliaSonera. Kontakta oss.