Know IT satsar på EPiServer NetWork för redaktörer och webmasters

In Cloud / Förvaltning, Nyheter, Optimizely/Episerver by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Den 28:e april på Hotel Tylösand (!) är det premiär för nyligen ”världsledande” Know IT’s EPiServer NetWork. En satsning som vänder sig till redaktörer, webbmasters eller ansvarig för en webbplats baserad på Internet plattformen EPiServer.

Det sker över en inspirationsdag med fokus på sökoptimering och Google-tjänster. Undrar vad early birds som Guava, Jajja, Getupdated och iProspect tycker om att IT-konsultbjässarna (Tieto, Logica, Cybercom, m fl) numera snackar SEO lika ofta som de gjort sedan omkring 2005?

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Rekordaktiv eventperiod, nu har årets första digital- och webbtävling avgjorts, vinnare är..

Det nya nätverket hoppas Know IT ska hjälpa kunderna att knyta värdefulla kontakter. Samt en och annan merförsäljning, antagligen.

Några kunder ska ”berätta om sina webbar” i projekt och förvaltning. Får vi se om Polisen/Rikspolisstyrelsen öppnar upp eller om det är ICA eller Riksbyggen. Eller kanske nya kunden Konstfack kan berättar om det fina med gratiskonsultation.

Leave a Comment