Kone ökar konverteringstalen med ny SDL CXM-lösning

In CXM, Nyheter, SDL Tridion Sites by MKSE.com Redaktion Martin Edenström1 Comment

Update: Hisstillverkaren Kone med över 50 regionala webbplatser i 30 olika språk har valt att mobilanpassa, prestandaoptimera och modernisera sina webbar, inklusive den svenska med SDL Customer Experience Cloud (CXC).Kari Leppänen, ansvarig Online Marketing & Communications Solutions KONE säger sig ökat vissa "online conversion tal" med omkring 20 procent efter SDL Customer Experience Cloud infördes för 90 dagar sedan. Webbarna ska samtidigt ha optimerat sin "performance" siffror med 400 procent. Ansvariga för att leverera projekten har HintTech varit. En byrå med...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

  1. Hej Martin,

    Bra artikel, men 1 korrigering. HintTech har inte nedlagt i Sverige och fortfarande kontor i Borlänge. Vi jobbar nuvarande for kunder i Sverige, Finland och Danmark.

    Mvh,
    Bart Omlo
    CEO HintTech

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.