Ledande inom CMS nyheter – Have a Share-pint!

In Nyheter, SharePoint MOSS 2007 by edenstrom2 Comments

Den gällande ordvitsen när fredagsölen närmar sig för Microsoft Office Sharepoint gänget lär vara "to share a pint", en s. k.  "Share-pint". Tack för att ni läser för övrigt! Ni är närmare 300 kollegor och kunder som tittar in varje dag. Extra kul att alla dessuotm är insatta och engagerade i den svenska CMS branschen. Vad jag förstått gör det med all säkerhet den här bloggen till ledande inom svenska CMS-nyheter, tips och information. Tack för...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa allt och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du blir en supporterande medlem till MKSE.com. Du betalar vid månadsskiftet och kan därför läsa innan du debiteras. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19:- SEK i månaden. Pengarna går till drift och licens för att driva MKSE.com. Betalas via ApplePay, Paypal eller kort. Stort tack för ditt bidrag och din förståelse!
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

  1. …dessutom är du kanske ensam i världen om att tagga öl i kombination med microsoft och sharepoint? :)

    själv taggar jag ner och tar helg nu. tack för tips, och för att du faktiskt “bemannar” chatten på din sajt. trevlig helg, ja!

    /martin

  2. …dessutom är du kanske ensam i världen om att tagga öl i kombination med microsoft och sharepoint? :)

    själv taggar jag ner och tar helg nu. tack för tips, och för att du faktiskt “bemannar” chatten på din sajt. trevlig helg, ja!

    /martin

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.