lemoon får stöd för e-postutskick av Infobyte

In lemoon, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström3 Comments

Malmöföretaget Mindroute med Lemoon, eller lemoon® som de föredrar, inleder ett partnerskap med södertäljebaserade dataföretaget Infobyte för en CMS-integrerad e-postmotor. Den nya lösningen är ett GUI tillägg för att skapa mailen i Lemoon och sedan distribuera allt via Infobytes servrar. Lemoon säger sig stå bakom 700 svenska installationer vilket fått Infobytes VD Pär Abrahamsson att hoppas på det nya samarbetet. När storkonkurrenten EPiServer behövde bättre stöd för e-posthantering köptes Netstar med Starmail. Svenska företag väljer vanligtvis...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa allt och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du blir en supporterande medlem till MKSE.com. Du betalar vid månadsskiftet och kan därför läsa innan du debiteras. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19:- SEK i månaden. Pengarna går till drift och licens för att driva MKSE.com. Betalas via ApplePay, Paypal eller kort. Stort tack för ditt bidrag och din förståelse!
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

  1. Jag delar inte riktigt uppfattningen att svenska företag “vanligtvis” väljer bort inbyggd e-posthantering. Tvärtom så är det ofta ett krav i de upphandlingar som vi deltar i men när leverantören (vi) inte kunnat lösa e-postintegration på ett smidigt och kostnadseffektivt sätt så har man tvingats välja externa tjänster som Apsis mfl. Som förvisso verkligen ÄR väldigt bra men som å andra sidan innebär ännu ett gränssnitt att lära sig. Vi har bara det senaste året tappat 3-4 affärer på att inte kunna erbjuda en integrerad e-posthantering.

  2. Jag delar inte riktigt uppfattningen att svenska företag “vanligtvis” väljer bort inbyggd e-posthantering. Tvärtom så är det ofta ett krav i de upphandlingar som vi deltar i men när leverantören (vi) inte kunnat lösa e-postintegration på ett smidigt och kostnadseffektivt sätt så har man tvingats välja externa tjänster som Apsis mfl. Som förvisso verkligen ÄR väldigt bra men som å andra sidan innebär ännu ett gränssnitt att lära sig. Vi har bara det senaste året tappat 3-4 affärer på att inte kunna erbjuda en integrerad e-posthantering.

  3. Jag delar inte riktigt uppfattningen att svenska företag “vanligtvis” väljer bort inbyggd e-posthantering. Tvärtom så är det ofta ett krav i de upphandlingar som vi deltar i men när leverantören (vi) inte kunnat lösa e-postintegration på ett smidigt och kostnadseffektivt sätt så har man tvingats välja externa tjänster som Apsis mfl. Som förvisso verkligen ÄR väldigt bra men som å andra sidan innebär ännu ett gränssnitt att lära sig. Vi har bara det senaste året tappat 3-4 affärer på att inte kunna erbjuda en integrerad e-posthantering.

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.