lemoon får stöd för e-postutskick av Infobyte

In lemoon, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström3 Comments

Malmöföretaget Mindroute med Lemoon, eller lemoon® som de föredrar, inleder ett partnerskap med södertäljebaserade dataföretaget Infobyte för en CMS-integrerad e-postmotor.

Den nya lösningen är ett GUI tillägg för att skapa mailen i Lemoon och sedan distribuera allt via Infobytes servrar.
lemoon

Lemoon säger sig stå bakom 700 svenska installationer vilket fått Infobytes VD Pär Abrahamsson att hoppas på det nya samarbetet.

När storkonkurrenten EPiServer behövde bättre stöd för e-posthantering köptes Netstar med Starmail.

Svenska företag väljer vanligtvis bort inbyggd e-posthantering och hyr istället in tjänsten från lokala företag som Apsis (mycket bra), Sendblaster, Rah, Maileasy eller Relationbrand.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Naturvårdsverket tar in ny webbyrå, bygger på WordPress och Apsis

Glöm inte heller utländska web2.0-gratisalternativ som Dopplerividence, Toddle.com, madmimi.com, Neteffekt.co.uk och Pixelnews. De räcker en bra bit och ni slipper ett ansträngt säljmöte där en representant ska dra alla mikroskopiska fördelar med att betala några tusenlappar i månaden för deras e-posthanteringslösning.

Kommentarer

  1. Jag delar inte riktigt uppfattningen att svenska företag ”vanligtvis” väljer bort inbyggd e-posthantering. Tvärtom så är det ofta ett krav i de upphandlingar som vi deltar i men när leverantören (vi) inte kunnat lösa e-postintegration på ett smidigt och kostnadseffektivt sätt så har man tvingats välja externa tjänster som Apsis mfl. Som förvisso verkligen ÄR väldigt bra men som å andra sidan innebär ännu ett gränssnitt att lära sig. Vi har bara det senaste året tappat 3-4 affärer på att inte kunna erbjuda en integrerad e-posthantering.

  2. Jag delar inte riktigt uppfattningen att svenska företag ”vanligtvis” väljer bort inbyggd e-posthantering. Tvärtom så är det ofta ett krav i de upphandlingar som vi deltar i men när leverantören (vi) inte kunnat lösa e-postintegration på ett smidigt och kostnadseffektivt sätt så har man tvingats välja externa tjänster som Apsis mfl. Som förvisso verkligen ÄR väldigt bra men som å andra sidan innebär ännu ett gränssnitt att lära sig. Vi har bara det senaste året tappat 3-4 affärer på att inte kunna erbjuda en integrerad e-posthantering.

  3. Jag delar inte riktigt uppfattningen att svenska företag ”vanligtvis” väljer bort inbyggd e-posthantering. Tvärtom så är det ofta ett krav i de upphandlingar som vi deltar i men när leverantören (vi) inte kunnat lösa e-postintegration på ett smidigt och kostnadseffektivt sätt så har man tvingats välja externa tjänster som Apsis mfl. Som förvisso verkligen ÄR väldigt bra men som å andra sidan innebär ännu ett gränssnitt att lära sig. Vi har bara det senaste året tappat 3-4 affärer på att inte kunna erbjuda en integrerad e-posthantering.

Leave a Comment