LeoVegas värt 3,5 mdr, skaffar ny ID. Kritik för porrannonsering

In Nyheter, Wordpress by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Enormt snabbväxande LeoVegas hade växt ur sin nuvarande webbplats och vände sig till Stockholmsbyrån River för att få en uppdaterad identitet. LeoVegas värderades numera till 3,5 miljarder efter en börsintroduktion i våras. Under fyra år har LeoVegas gått till vad de kallas det snabbast växande mobila spelbolaget. De har en "mobile first" approach sedan starten och detta skulle även synas i deras nya WordPress 4.5.2 gruppwebbplats. Den nya visuella identiteten ska bättre matcha LeoVegas brand och är helt responsivt. Det ska fokusera på...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment