Liferay ska nå fler. Vill utmana inom svit, som CMS med integrerad e-handel

In Liferay, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Landschefen Ralf Labeda på svenska Liferay har ritat upp produktstrategi och mål med det kommande året för MKSE.com. Från att varit en traditionell portalprodukt ska nya Liferay DXP breddats att bli en mer komplett Digital Experience Platform, med vad som kallas en heltäckande CMS-funktionalitet. Under förra året utökades produktportföljen med tre nya lösningar som både breddar Liferays erbjudande. Det finns nya Analytics Cloud som är till för att aggregera data och ta fram ett visuellt underlag för analys. DXP Cloud, en enterprise-klassad, PaaS-lösning, samt Commerce som...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon