Thirdpresence köper upp världens tredje största online videotjänst

In Nyheter, Streaming by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Flowplayer, som slogs samman med svenska videoplattformen Lemonwhale häromåret, blir en del av finska AI-video annonseringsbolaget Thirdpresence. Videospelaren har figurerat mycket på MKSE. Det är världens tredje mest använda online video spelare på olika webbsatsningar efter ledande YouTube och Vimeo. Flowplayers enkla och öppna videospelare kallas den snabbast växande videotekniken enligt en undersökning av SimilarWeb. Spelarens användarskapa har växt med 276% under 2018....

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon