Lindex köper in SDL lösning

In Nyheter, PIM, SDL Tridion Sites, Sökmotor by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

SDL Tridion berättar att de under vintern upprättat en ny lösning för den nordiska kunden Lindex. Det är en av de första svenska upprättningarna av den relativt nya SDL-lösningen Fredhopper Search och Merchandising.

0m2
stor är Lindex senaste flaggskappbutik
Fredhopper Search och Merchandising köptes upp av SDL i january 2010 och Lindex har valt lösningen för att kunna erbjuda sina kunder en bättre, mer inspirerande och relevant köpupplevelse.

Lindex ska ha letat efter en passande e-handelssökmotor som erbjöd en tillhörande förbättrad navigeringsmeny. Fredhopper ska trumfat konkurrenter inom sök och relevans efter en upphandling, enligt SDL. Konkurrenter inom området är Fact-Finder, Apsis eSales och delvis EPiServer SiteSeeker och EPiFind.

Thomas Cook och Toys R Us är andra Fredhopper kunder.

Lindex valde 2013 att skaffa en inRiver Product Information Management (PIM) till sin något äldre Wipcore .NET e-handel. Samt de har ett SharePoint 2010 intranät.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Journey Orchestration plattformen blev inte marknadschefens quick-fix, men dessa är de bättre

Leave a Comment