LinkedIn användardata kopplas in i Hubspot på flera nya sätt

In CRM Customer Relationship Management, CXM, Hubspot, Marketing Automation, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

LinkedIn ägs av Microsoft, som är en nära Marketing Cloud partner till Adobe, men det hindrar inte företaget från att utveckla relationen och samarbetet med Hubspot CRM och Marketing Hub.

Kunder som ansluter sina LinkedIn LeadGen native textannonser till HubSpot kan numera bättre rikta annonser till rätt mottagare genom olika köpresor. Eller så kan de:

  • Automatiskt synka och ta hand om nya leads från LinkedIns “Lead Gen”-annonser i HubSpots CRM
  • Skapa målgrupper mellan HubSpot och LinkedIn
  • Analysera hur LinkedIn-annonser påverkar företagets resultat med hjälp av ROI-rapportering
  • Matcha LinkedIn-annonser med företagets övriga marknadsföringsinsatser i HubSpot

”– LinkedIn är världens största professionella nätverk, så för oss var det viktigt att göra tjänstens annonsverktyg tillgängliga för våra kunder. HubSpot Ads erbjuder en svit med verktyg som våra kunder kan använda för att generera nya leads och få dem att bli lojala kunder, samtidigt som de förses med insikter som låter dem säkerställa att de lägger tid och pengar på rätt saker. Genom att lägga till LinkedIn-annonser på plattformen ger vi företag en ytterligare möjlighet att slipa sin annonseringsstrategi och växa bättre.”

Säger Susanne Rönnqvist Ahmadi, internationell marknadschef på HubSpot.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  B2B värt 500 procent mer än B2C, HubSpot investerar