Lululemon väljer Accenture Droga5 New York som ny byrå, släpper svensk Salesforce Commerce och lanserar Mirror

In CXM, E-handel, Nyheter, Online Marketing, Salesforce Commerce Cloud by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Lululemon har gjort yogakläder till en försäljningssuccé och klädföretaget med 500 butiker, som även finns på Smålandsgatan i Stockholm, kom snabbt upp i en imponerande 420-miljarders värdering. Lululemon väljer idag Accenture Interactive-ägda Droga5 New York som sin nya globala, kreativa byrå.

” – Från början visade teamet på Droga5 en djup strategisk förståelse för gästerna, vårt varumärke och vår verksamhet, och presenterade en variation av kreativt arbete över hela vår varumärkesupplevelse.”

Säger Nikki Neuburger, Lululemon’s Chief Brand Officer, i ett uttalande.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Bästa valet inom e-handel 2023, enligt Gartner. Skönhetsbolag ny på listan

Kanadensiska Lululemon är som vi skrivit om tidigare en Salesforce Commerce Cloud användare med historik i en äldre Demandware e-handel. Det finns numera även en svensk sajt på samma molnplattform för e-handel och att köpa sina träningskläder och yogabyxor för 1500:- SEK. Mest spännande är däremot Lululemons miljardförvärv av amerikanska startup’en Mirror, den interaktiva spegeln som fungerar som ett helt hemmagym. Den går på runt 15 000:- SEK.