Lululemon väljer Accenture Droga5 New York som ny byrå, släpper svensk Salesforce Commerce och lanserar Mirror

In CXM, E-handel, Nyheter, Online Marketing, Salesforce Commerce Cloud by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Lululemon har gjort yogakläder till en försäljningssuccé och klädföretaget med 500 butiker, som även finns på Smålandsgatan i Stockholm, kom snabbt upp i en imponerande 420-miljarders värdering. Lululemon väljer idag Accenture Interactive-ägda Droga5 New York som sin nya globala, kreativa byrå. " - Från början visade teamet på Droga5 en djup strategisk förståelse för gästerna, vårt varumärke och vår verksamhet, och presenterade en variation av kreativt arbete över hela vår varumärkesupplevelse." Säger Nikki Neuburger, Lululemon's Chief...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon