MåBra och Shortcut.nu, tidningsreferenser som lämnar EPiServer

In Microsoft .NET, Nyheter, Optimizely/Episerver, Wordpress by MKSE.com Redaktion Martin Edenström4 Comments

Många ögon på Allers Förlag och decembersläppet av nya MåBra samt nästa års ny-lansering av Shortcut.nu. Efter Bonnier-affären är de två ofta namngivna, stora EPiServerbaserade mediasajter. Eller inte. Sajten MåBra är förvisso idag på en gammal EPiServer 4 utan friendly URL:s, men den lämnar i december plattformen för att gå över till Allers generella favoritval WordPress. Senast bytte Svensk Damtidning från EPiServer till WordPress och i koncernen har tidningar som: Femina Allers Förlag – Annons Svensk... Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går bra att läsa allt innehåll flera dagar innan debitering. Summan bestämmer du själv, börjar på 19 SEK i månaden. Ge gärna det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com lever kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd! Är du redan medlem, men utloggad? Tuffa cookies-tider nu. Se till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här intill. Eller registrera dig direkt på MKSE.com via Unlock-länken.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelfrfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

  1. Sedan när kommer företaget Youmeet från Växsjö? Vad jag vet så sitter utvecklarna i Skövde ;)

  2. Som jag tidigare nämnt så har chic.se aldrig legat på EPiServer. Det var också 1,5 år sen den lanserades.
    SOLO har inte heller varit en EPiServer-installation. Annars stämmer det ganska bra :)

  3. Allers har ju haft ett mindre helvete med EPI. Det har varit svårt att jobba med och massa med funktioner de velat ha har aldrig levererats. Så det är ju inte alls konstigt de lämnar det sjunkande skeppet.

    Då en hel del av deras mindre tidningar saknar redaktionellt system tycker jag det är klokt de hoppar på wordpress. Hostingen går ju med ifrån Windows plattformen till unix. Bonnier, titta och lär!

Leave a Comment