MåBra och Shortcut.nu, tidningsreferenser som lämnar EPiServer

In Microsoft .NET, Nyheter, Optimizely/Episerver, Wordpress by MKSE.com Redaktion Martin Edenström4 Comments

Många ögon på Allers Förlag och decembersläppet av nya MåBra samt nästa års ny-lansering av Shortcut.nu. Efter Bonnier-affären är de två ofta namngivna, stora EPiServerbaserade mediasajter. Eller inte. Sajten MåBra är förvisso idag på en gammal EPiServer 4 utan friendly URL:s, men den lämnar i december plattformen för att gå över till Allers generella favoritval WordPress. Senast bytte Svensk Damtidning från EPiServer till WordPress och i koncernen har tidningar som: Femina Allers Förlag – Annons Svensk...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa allt och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du blir en supporterande medlem till MKSE.com. Du betalar vid månadsskiftet och kan därför läsa innan du debiteras. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19:- SEK i månaden. Pengarna går till drift och licens för att driva MKSE.com. Betalas via ApplePay, Paypal eller kort. Stort tack för ditt bidrag och din förståelse!
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

  1. Sedan när kommer företaget Youmeet från Växsjö? Vad jag vet så sitter utvecklarna i Skövde ;)

  2. Som jag tidigare nämnt så har chic.se aldrig legat på EPiServer. Det var också 1,5 år sen den lanserades.
    SOLO har inte heller varit en EPiServer-installation. Annars stämmer det ganska bra :)

  3. Allers har ju haft ett mindre helvete med EPI. Det har varit svårt att jobba med och massa med funktioner de velat ha har aldrig levererats. Så det är ju inte alls konstigt de lämnar det sjunkande skeppet.

    Då en hel del av deras mindre tidningar saknar redaktionellt system tycker jag det är klokt de hoppar på wordpress. Hostingen går ju med ifrån Windows plattformen till unix. Bonnier, titta och lär!

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.