Ellos.se har valt ny e-handelsplattform

In Intershop, Nyheter, PIM by MKSE.com Redaktion Martin Edenström1 Comment

Ellos har i flera rejäla projekt satsat på att modernisera sin verksamhet och bli mer av ett renordlad digital e-handlare. Sedan 2014 kör har klädföretagets infört en omfattande ny PIM-lösning. Det projektet, som sköts av Star Republic, ska nu integreras med flera nya e-handelsprojekt som Accenture Brightstep ansvarar för.Och det blev en javabaserad Intershop 7 när Ellos valde system för den nya e-handeln. Glada nyheter för det krisdrabbade tyska företaget, som de senaste åren haft förtvivlat svårt att nå ut till...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

  1. Nu sparkas 50 när Ellos kör på med sin nya produktsatsning på e-handel

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.