Marginalen ska bli den modernaste banken, nysatsning på UX

In Nyheter, Optimizely/Episerver by MKSE.com Redaktion Martin Edenström1 Comment

Marginalen Bank har gått live med 2015 års version av egna webbplatsen Marginalen.se. Sajten, framtagen av Nansen och Daytona (samma team som just släppte Coops nya e-handel), har försetts med fler mätpunkter, KPI:er, A/B-test och optimering samt en ny version av både EPiServer 8 samt en helt uppdaterad design och användarupplevelse. De nya UX-riktlinjerna som besökarna möts av kör mycket call-to-action budskap över högupplöst bild, har ett större, mer tydligt grafiskt manér samt stora siffror om...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

  1. Sjukt snygg. Produktsidorna är magnifika. Svårt se det är en bank.

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.