Produktföretagen kan bäst själva, Mastercard Dynamic Yield slår Adobe, Salesforce och SAP som personaliseringsmotor

In Content Marketing, CXM, Lojalitetsprogram, Martech, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Globala analysföretaget Gartner utser årligen världens bästa personaliseringsmotorer i 2022 Gartner® Magic Quadrant™ for Personalization Engines och har där för femte året i rad utsett Dynamic Yield till global Ledare. Det som är anmärkningsvärt är att det gäller före mer etablerade CX-varumärken som Adobe, Salesforce och SAP. Mastercard steppade nyligen in i den för kreditkortsföretaget något ovana genren och tog över hela personaliseringsföretaget. Tidigare ägare till Dynamic Yield var även det ett minst sagt konsumentinriktat företag, McDonald’s. De valde dock bara äga bolaget i runt två år. De gjorde under den perioden mycket för att t ex integrera Dynamic Yield med egna drive-tru funktionerna i restaurangerna.

Alla svenska kunder som valt att gå MACH, headless och decoupled på sistone hittar ni i MKSE.com dagligen uppdaterade headlesssektion. Läs allt här.

” – Vi har stora drömmar när det kommer till utvecklingen av vår teknologi .. och i slutändan tror vi att vår position som en upprepad ledare i Gartners magiska kvadrant för personaliseringsmotorer direkt korrelerar med den överlägsna kvaliteten på våra produkter, en förmåga att genomföra vår vision och de metoder som vårt team har infört för att hjälpa våra kunder lyckas.”

Säger Ori Bauer, VD för Dynamic Yield i ett uttalande.
Innovationsfokuset, agilitet och ”easy-to-use”, Best-in-class AI-algoritmer, öppen connectivity och bra tillhörande program/metodologi för att sjösätta personalisering ska lett till förstaplatsen detta år för Raj Seshadri, President of Data & Services, Mastercards bolag.

Dynamic yield är en del av Mastercard’s merchant loyalty plattform SessionM och gruppens egna Test & Learn software. IKEA, Sephora, Lacoste, Forever21 och Timex står på kundlistan.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Svenska Stravito vinner McDonald's, Pernod Ricard, Carlsberg, Electrolux och Heineken. Utmanar SharePoint