MedHelp tar in SEO-stöd, ökar organisk trafik med 85 procent

In Nyheter, SEO, Wordpress by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Digitala marknadsföringsbyrån Beet i Stockholm och Malmö har några nya kundloggor för bl a SEO och SEM arbete i MedHelp. Beet ska hjälpt aktören inom digital företagshälsa med att öka den organiska synligheten med hela 1240 procent under 2022. Tillika ska organisk trafik under de senaste sju månaderna ha ökat med 85 procent. Arbetet ska byggt på Beet ”SEO best practises” förlaga samt samarbetet initierades av en SEO-analys med sökords- och konkurrensanalys. Därefter jobbade det gemensamma teamet på kundresan, från inspirations till intresse- och konverteringsstadiet, för att fånga upp sökningar som är allt från direkt konverteringsdrivande till sökningar som besvarar frågor inom MedHelps relevanta ämnen.

Vilka svenska bolag har redan spenderat för mycket på fel headless-stöd och eventuellt missmatchade digitalstöd? Ett MKSE Patreon Premium-konto öppnar upp för MKSE.com Lens och direktkontakt med innovation tech samtal. Prova gratis – en begränsad period.
MedHelp är en WordPress och Yoast SEO (som har laddats hem över 350 miljoner gånger idag).

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Regionen satsar hårt på CWV perf i senaste uppdateringen

Över 500 företag och organisationer använder idag MedHelps plattform som innefattar frånvarohantering, sjukvårdsrådgivning, rehabstöd samt sjukfrånvarostatistik.