MKSE Digital Excellence Awards: Bästa webb inom Handel och Transport

In Nyheter, Optimizely/Episerver by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

I rådande e-handelshysterin är detta så klart en jättekategori. Hela 42 releaser inom kombinerade SNI-koden Handel och Transport ska tampas om att bli en vinnare. Bland de som utmärkte sig bäst var följande i topp tio: A-Z.com Ecco Feetfirst.se Glitter Gröna Gårdar Indiska.com Nudiejeans.com Rizzo Swedavia Willys Men enbart en kan vinna, och det gjorde i år Swedavia med vansinnigt fina totalbetyget 3,3/5. Grau designbyrås Episerver-release hade både säkerheten på plats, laddade snabbt MB/s samt hade...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.