Den bästa webbplatsen inom Byggnadsverksamhet kommer från Klövern

In CXM, E-handel, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Fastighetsbolaget Klövern, ni vann! Ni har i ert samarbete med Sublime och Episerver tagit fram den svenska webb inom bygg- och fastighet som presterar absolut bäst. I alla fall sett till: Prestanda IT-Säkerhetstänk SEO Kundupplevelsehantering och användarvänlighet Laddtider om i snitt finfina 0,77 sekunder, bra responstid och pagerank samt integrerade system som New Relic, MediaRoom PR och anpassade Google Analytics-mätningar tog er hela vägen. Er webbplats var i snitt 2,6 MB stor och läses in på 3,38MB/sek. Ni...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.