Mylla.se satsar på Shopify, lanserar i fler städer

In E-handel, Marketing Automation, Nyheter, Shopify by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Vilka handlar upp Salesforce i Sverige?
Upphandlingar och Preferenser. MKSE.com har en aktiv sektion med allt som händer inom området.
Matvaruföretaget Mylla.se med mat direkt från bönder gör ett satsning på Stockholm och har uppdaterat egna Shopify e-handelslösningen. Mylla grundades 2018 av Rickard Sandahl i en slags frustration över bristen på närproducerade alternativ i den vanliga dagligvaruhandeln. Nyligen lanserades marknadsplatsen på den nationellt mer skalbara plattformen. De lanserar i huvudstaden samt med en reklamkampanj av Calle Schulman som ironiserar på Margaux Dietz omtalade cancellation-video.
Vilka svenska bolag har redan spenderat för mycket på fel headless-stöd och eventuellt missmatchade digitalstöd? Ett MKSE Patreon Premium-konto öppnar upp för MKSE.com Lens och direktkontakt med innovation tech samtal. Prova gratis – en begränsad period.

Bland alla SaaS plugins som klick-klick aktiverats syns Tidio Live chat, MailChimp Marketing automation/EMP, Bold Commerce Personalisation och både Google Pay, Apple Pay och Klarna Checkout.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Air Up satsar på Sverige tillsammans med Contentful och Shopify

Beställarstöd inom e-handel och CX

MKSE.com har data och kunskap från över 15 000 svenska upphandlingar och plattformsval. Fatta rätt beslut. Gör som SJ, Avanza, KI och Telia. Anlita en expert inom området. Kontakta oss idag.

⬇ Fyll i formuläret nedan eller klicka för att e-posta oss