Vue.js fortsätter växa, men React.js dominerar inom frontend ramverk

In Javascriptramverk, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Inom kort släpps nya The State of JavaScript 2018 som mäter de populäraste javascriptramverken och frontend-teknologierna. Ett jättelyft från Vue.js ska vara att vänta, även i år. Som MKSE rapporterade förra sommaren var Vue.js största utmanaren till den marknad som Angular och React tidigare dominerat med acceptans av hela 80% av alla frontendutvecklare. Men i fjorårets The State of JavaScript hade hela 48% av alla utvecklare ett intresse i att lära sig Vue.js istället och 20% hade redan prövat...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon