Nansen första EPiServer Global Partner, öppnar kontor i Washington D.C.

In Check out/Kassasystem, Cloud / Förvaltning, Optimizely/Episerver by MKSE.com Redaktion Martin Edenström1 Comment

Digitala byrån Nansen har utsetts till världens första EPiServer Global Partner. Det är en ny, högsta partnernivå som EPiServer inför för sina närmare 600 partners världen över i september.
http://it24.idg.se/polopoly_fs/1.520923.1378285510!teaserImage/imageTypeSelector/localImage/346316336.jpg

Nansen berättar i en pressrelease att de firar med slår upp portarna för sitt femte kontor i Washington D.C. Enligt Johan Jardevall, Strategic Sales Director på EPiServer så har Nansen har utsetts till en global representant för EPiServer då:

” – EPiServer och Nansen delar ett gemensamt fokus att säkerställa att våra kunder kan skapa, hantera och erbjuda fantastiska upplevelser online. Våra kunder vill ha möjligheten att på ett intelligent sätt optimera varje besökarinteraktion, förbättra kunskapen om besökande kunder och slutligen driva affärsresultat från definierade digitala marknadsförings- och e-handelsstrategier. Genom att kombinera Nansens expertis med EPiServers produkter och tjänster står vi redo att leverera allt detta och jag är mer än glad att kunna välkomna Nansen som vår globala partner.”

Nansen inledde de internationella satsningarna redan för fem år sedan med kontor i Chicago, New York och London.

Nansens koncernchef Michael Jäderlind berättar att:

” – Ett fantastiskt erkännande av vår förmåga att leverera stora komplexa e-handels och onlinemarknadsföringsprojekt. Vi förstår internationella kunders behov, möjligheter och utmaningar och utifrån dessa har vi förmågan och leveranskapaciteten att skapa effektiva lösningar för många olika marknader. ”

Kommentarer

  1. Gratulationer till Nansen och dig Martin! En liten kort kommentar dock, det är alltså tre partners till EpiServer som utsetts till de första ut som nya globala partners, utan någon sorts inbördes rankning. Den tillika ”första” globala partnern är Valtech. (not. ja, undertecknad är naturligtvis jävig.. ;) )

    Men det är riktigt kul att två av de nya globala partners som kommer att presenteras inom kort av EpiServer – Valtech och Nansen – har en stark bas och verksamhet i Sverige.

Leave a Comment