Nexer köper upp e-handelsbyrå, nya storkunder in

In E-handel, litium, Nyheter, Storm Commerce by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Perpello som grundades så sent som 2016 av VD Karin Rådenman omsätter strax under 18 Mkr (förlust om -0,5 Mkr brutna 2020). Under torsdagen köps bolaget upp av nyligen omdöpta Nexer Group. I en satsning att bli ännu starkare inom e-handel. Perpello satsade tidigare främst på headless Storm Commerce (idag Jetshop/Storm) och Litium SaaS B2C/B2B ehandel.

Kassan/tillgångar var på 3,3 Mkr i juni 2020, vilket enligt rådande M&A-förvärvsmultiplar kan ge en fingervisning om vad bolaget kostade Nexer. Bolaget ska vara helt inriktat på e-handel och arbetar dels med rådgivning, strategi och affärsutveckling, och dels med tekniska lösningar. Perpello har jobbat med SJ, Kitchentime, Haglöfs, Cykloteket, Sleepo och Apoteket.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Cabletronic handlar upp ny litium e-handel

Nexer ärDetta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Krav på mobilreparationstöd, kanalflexibilitet och brett omni-stöd i Teknikmagasinets nya Storm Commerce


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.Login with Patreon