NodeOne marknadsför sig med Drupals grundare

In Drupal, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström2 Comments

MKSE.com måste berömma svenska Drupal-entusiasterna NodeOne för sitt marknadsföringsengagemang. De maskotar, videos, gimmicks och giveaways Stockholmsbolaget tagit fram liknar inget annat.

Utöver att sy (?) en egen Drupal-ikon i 1,5 gånger 1,5 meter och arrangera de första riktiga Drupal eventen i Sverige har de fått Drupals självaste grundare Dries Buytaert (!) att ställa upp och larva sig i deras promotionsvideos.
nodeone_tv

Vi ser inte riktigt den hända med en CEO från Open Text eller Atex, va?

1.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  AI överallt på årets stora Drupal Drupalcon, KitKat och Jägermeister på stora scen

2.

3.

4.

5.

6.

Hoppas dessa välproducerade alster når fler tittare än det 300-tal som just nu tittat in på Youtube. Men har NodeOne tid att sälja och konsulta under all denna produktionstid?

Videoproduktions och redigeringsbolaget, om de använde samma som under Drupal Camp Stockholm där Martin Edenström från MKSE.com talade, heter Spets Produktion.

Kommentarer

  1. Så trevligt att en husbil från vårt företag fick lite utrymme även hos dig… ;-)

  2. Hej Martin!

    Druplicon blev riktigt glad när han fick veta att du bloggat om hans resa till Paris! Han blev så uppspelt att han trillade omkul. Nu har han fått order om att sitta ned när han surfar, i synnerhet när han läser mkse.com och buytaert.net.

    Vi tycker det är väldigt roligt att du bloggar om vår Druplicon Road Trip 2009. Vi måste bara tillägga att talangfulla Spets Produktion faktiskt inte producerat filmerna. Vi jobbar hemskt gärna med dem men denna gång var det NodeOnes egen personal som gjorde rasket. Vår egen Fabian von Tiedemann har filmat. Klippningen gjordes av Fabian och Matts Hildén. Art direction sköttes av Matts. Ljudeffekter och röster gjordes av båda. Allt arbete utfördes i en husbil under fyra dagar rullandes på tyska, belgiska och franska motorvägar!

Leave a Comment