Drupal 7, marknad, marknadsföring, Nodeone, video Drupal, Nyheter

NodeOne marknadsför sig med Drupals grundare

In Drupal, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström2 Comments

MKSE.com måste berömma svenska Drupal-entusiasterna NodeOne för sitt marknadsföringsengagemang. De maskotar, videos, gimmicks och giveaways Stockholmsbolaget tagit fram liknar inget annat. Utöver att sy (?) en egen Drupal-ikon i 1,5 gånger 1,5 meter och arrangera de första riktiga Drupal eventen i Sverige har de fått Drupals självaste grundare Dries Buytaert (!) att ställa upp och larva sig i deras promotionsvideos. Vi ser inte riktigt den hända med en CEO från Open Text eller Atex, va? 1. 2....

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa allt och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du blir en supporterande medlem till MKSE.com. Du betalar vid månadsskiftet och kan därför läsa innan du debiteras. Summan bestämmer du själv, det börjar på 10:- SEK i månaden. Pengarna går till drift och licens för att driva MKSE.com. Betalas via ApplePay, Paypal eller kort. Stort tack för ditt bidrag och din förståelse!
To view this content, you must be a member of MKSE.com Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

  1. Så trevligt att en husbil från vårt företag fick lite utrymme även hos dig… ;-)

  2. Hej Martin!

    Druplicon blev riktigt glad när han fick veta att du bloggat om hans resa till Paris! Han blev så uppspelt att han trillade omkul. Nu har han fått order om att sitta ned när han surfar, i synnerhet när han läser mkse.com och buytaert.net.

    Vi tycker det är väldigt roligt att du bloggar om vår Druplicon Road Trip 2009. Vi måste bara tillägga att talangfulla Spets Produktion faktiskt inte producerat filmerna. Vi jobbar hemskt gärna med dem men denna gång var det NodeOnes egen personal som gjorde rasket. Vår egen Fabian von Tiedemann har filmat. Klippningen gjordes av Fabian och Matts Hildén. Art direction sköttes av Matts. Ljudeffekter och röster gjordes av båda. Allt arbete utfördes i en husbil under fyra dagar rullandes på tyska, belgiska och franska motorvägar!

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.