NodeOne marknadsför sig med Drupals grundare

In Drupal, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström2 Comments

MKSE.com måste berömma svenska Drupal-entusiasterna NodeOne för sitt marknadsföringsengagemang. De maskotar, videos, gimmicks och giveaways Stockholmsbolaget tagit fram liknar inget annat. Utöver att sy (?) en egen Drupal-ikon i 1,5 gånger 1,5 meter och arrangera de första riktiga Drupal eventen i Sverige har de fått Drupals självaste grundare Dries Buytaert (!) att ställa upp och larva sig i deras promotionsvideos. Vi ser inte riktigt den hända med en CEO från Open Text eller Atex, va? 1. 2.... Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går bra att läsa allt innehåll flera dagar innan debitering. Summan bestämmer du själv, börjar på 19 SEK i månaden. Ge gärna det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com lever kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd! Är du redan medlem, men utloggad? Tuffa cookies-tider nu. Se till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här intill. Eller registrera dig direkt på MKSE.com via Unlock-länken.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelfrfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

  1. Så trevligt att en husbil från vårt företag fick lite utrymme även hos dig… ;-)

  2. Hej Martin!

    Druplicon blev riktigt glad när han fick veta att du bloggat om hans resa till Paris! Han blev så uppspelt att han trillade omkul. Nu har han fått order om att sitta ned när han surfar, i synnerhet när han läser mkse.com och buytaert.net.

    Vi tycker det är väldigt roligt att du bloggar om vår Druplicon Road Trip 2009. Vi måste bara tillägga att talangfulla Spets Produktion faktiskt inte producerat filmerna. Vi jobbar hemskt gärna med dem men denna gång var det NodeOnes egen personal som gjorde rasket. Vår egen Fabian von Tiedemann har filmat. Klippningen gjordes av Fabian och Matts Hildén. Art direction sköttes av Matts. Ljudeffekter och röster gjordes av båda. Allt arbete utfördes i en husbil under fyra dagar rullandes på tyska, belgiska och franska motorvägar!

Leave a Comment