Nominerade inom MKSE Digital Excellence 2016 Byggnadsverksamhet

In CXM, Marketing Automation, Nyheter, Optimizely/Episerver by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Har ni hört det förut att vissa branscher är bra på att benchmark'a och snegla på närmsta grannen? Det märks inte minst inom sektionen Byggnadsverksamhet, fastigheter och bygg i årets MKSE Digital Excellence 2016. Bland de 152 shortlistade bidragen återfinns här tre aktörer som alla kör på samma plattform, Episerver i en av de senaste versionerna. Men där slutar likheterna. Aktörerna åtnjuter olika Pagerank, en har nästan dubbelt så lång laddtid i snitt som en annan...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment