Nominerade inom MKSE Digital Excellence 2016 Byggnadsverksamhet

In CXM, Marketing Automation, Nyheter, Optimizely/Episerver by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Har ni hört det förut att vissa branscher är bra på att benchmark’a och snegla på närmsta grannen? Det märks inte minst inom sektionen Byggnadsverksamhet, fastigheter och bygg i årets MKSE Digital Excellence 2016.

Bland de 152 shortlistade bidragen återfinns här tre aktörer som alla kör på samma plattform, Episerver i en av de senaste versionerna.

Men där slutar likheterna. Aktörerna åtnjuter olika Pagerank, en har nästan dubbelt så lång laddtid i snitt som en annan och servrarna svarar inte riktigt lika snabbt. De är däremot lika varandra i att det är ingen som satsat fullt ut på HTTPS och IT-säkerheten och samtliga har inlett projekt inom marketing automation för att automatisera och lära sig mer om sina besökare.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Klövern byter ut allt kommunikativt och all martech, nya lanseringar

De nominerade i årets MKSE Digital Excellence 2016 inom Byggnadsverksamhet är:

mkse-digital-excellence-2016
I en tid när allt är mätbart ska så klart digitala satsningar bedömas inom:

  • Prestanda och användarupplevelse
  • Integrerade kundupplevelse-system
  • SEO och
  • IT-säkerhetstänk

Istället för en jurys subjektiva åsikter. Detta har MKSE gjort med 152 av de största svenska lanseringarna vi såg under 2015/2016.

Mer information om nominerade och vinnare kommer inom kort. Mer om hur tävlingen går till hittar ni här.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Klövern byter ut allt kommunikativt och all martech, nya lanseringar

Leave a Comment