Nord-Lock handlar upp Digital Transformation Partner, satsar på Episerver DXC

In Commercetools, Nyheter, Optimizely/Episerver, PWA, Responsive Design / Mobilwebb by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Sveriges ledande Marketing Automation Event äger rum 13/11 i Stockholm.
Anmäl dig till MA Day med 1000:- SEK rabatt. Kod: ”VIP-MKSE”.
Mekanikföretaget Nord-Lock är den senaste Episerver DXC-kunden till relativt nya dansk-svenska Episerver-partnern Kruso Malmö. De har fått ansvaret och titeln Digital Transformation Partner till fästteknik-aktören under de senaste 12 månaderna.

Kruso har under den perioden även tagit fram en ny app-lösning för företagets säljare och kunder. Den byggdes som en PWA, Progressive Web Application, och även där ska de tagit hjälp av Azure-baserat CMS-stöd. Nord-Lock Group har verksamhet i 17 länder och efterfrågar flera nya lösningar som främst ska möjliggöra mer smidiga samarbeten med bolagets kunder.

”– Vi siktar på att lägga allt vi gör på en digital plattform och idag använder vi i huvudsak Microsoft-tjänster i molnet, med Dynamics 365 och Office 365 som grundplattformar.”

Har tidigare Sebastian Svärdebrandt, CIO på Nord-Lock Group sagt i ett uttalande när Microsoft Teams rullades ut. Kruso jobbar även med Sitecore, Umbraco och Commercetools.