Nya lemoon CMS releaser från Infobyte

In lemoon, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström2 Comments

Det blir mer sällan vi skriver om plattformen, men här är några nya lemoon releaser från Infobyte: Den södertäljebaserade advokatbyrån Omina med Advokatomnia.se Miljöteknikföretaget Ecocom Tidningen Kurera som bland annat delas ut till butikskedjan Hälsokrafts kundklubbsmedlemmar. Infobyte har även satt samman ett 9900:- SEK paket med intranätmallar på lemoon....

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa allt och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du blir en supporterande medlem till MKSE.com. Du betalar vid månadsskiftet och kan därför läsa innan du debiteras. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19:- SEK i månaden. Pengarna går till drift och licens för att driva MKSE.com. Betalas via ApplePay, Paypal eller kort. Stort tack för ditt bidrag och din förståelse!
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

  1. Kul att du uppmärksammar även blygsamma releaser. Det här att Lemoon används även (främst?) i low-end-segmentet bland menar jag hänger samman med att systemet blivit kostnadsfritt. Tidigare innebar licenskostnaden en naturlig sortering mot lite större webbplatser men utan licenskostnad passar verktyget även i mindre projekt. De flesta Lemoonprojekt vi jobbar med nu är dessutom hårt mallade och får väl betraktas som lågkostnadsprojekt med runt ett par dagars arbetsinsats från vår sida. Det var länge sedan jag såg en ny Lemoon-release från mer namnkunniga organisationer eller företag.

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.