Nytt digitalt verktyg från Arbetsförmedlingen förutser framtidsyrken per ort

In AI, Machine Learning, Botar, CXM, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Hitta Yrkesprognoser är senaste digitala tillskottet från storsatsande Arbetsförmedlingen. Det är en ny vägledningstjänst på webbplatsen med framtidsutsikterna för runt 210 yrken inom 20 yrkesområden. Analysavdelningen tar fram yrkesprognoser på nya sätt med nya modeller och verktyget ska tillgängliggöra dessa nya typer av insikter. Vid framtagandet ska visst AI ha använts. Verktyget ska kunskap om arbetsmarknaden på kort och lång sikt. Martin Edén Produktägare på Arbetsförmedlingen berättar att de hoppas att användarna kommer att känna igen...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon