På sex månader gick Apohem från ”mest framgångsrika kunden” till ny leverantör och e-handelsplattform

In E-handel, Nyheter, Optimizely/Episerver, Optimizely/Episerver Commerce by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Update: Detta luktar roll-back och inte så väl genomförd kravställning/upphandling lång väg. Bara några få månader efter att Apohem valde ut Adobe Magento 2 som e-handelsplattform och basunerade ut att Improove och lettiska Scandiweb (med Nordic Web Team som avlastande lokalt teknikstöd under perioder) var utvalda partners. Tillsammans med en större egen PHP-inhouseutvecklingsenhet.

Men nu visar det sig under onsdagen att man i skymundan istället kontrakterat .NET-fokuserade Avensia. Och hastigt och lustigt byggt upp en Optimizely / Episerver Commerce med Avensias egna Storefront/ReactDetta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Crownpeak DXP köper också upp bolag inom AI-ehandelssök


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.Login with Patreon