Kändisinvesterarna gör sitt andra profilerade CX-byråförvärv, tar över Bombay Works

In CXM, E-handel, Nyheter, Offshore development, Optimizely/Episerver by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Vad lurar i Storskogen och vad har Tradera-grundaren Daniel Kaplan och Co. i kikarn’? Efter att hastigt gått in och tagit över en av de svenska ledarna inom bl a Centra-headlessimplementation på IVEO tar Storskogen nu över offshore-fokuserade Electrolux-leverantören och Optimizely partnern Bombay Works.

I det tysta visar det sig att Storskogen den sjätte april 2021 har förvärvat majoriteten av aktierna i Bombayworks AB. De berättar, först en vecka senare, hur de ser fram emot att utveckla Bombay Works. Som affärsområdeschefen Peter Ahlgren titulerar en digital fullservicebyrå med fokus på tjänsteutveckling, strategi, design och UX.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Efva Attling valde ut Brink Commerce headless, live på 15 veckor

Storskogen har en rad kända investerare som Madeleine Olsson Eriksson, dotter till Stenaimperiets grundare, H&M:s ordförande Karl-Johan Persson, Peter Settman och Peter ”Poker” Wallenberg Jr. De har därmed i skymundan förvärvat nästan 200 svenska familjebolag (!).  Omsättningen i Storskogens bolag landade fjol på 8,9 miljarderDetta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  PS of Sweden-grundare bygger tre nya D2C, konkurrerar mot tidigare skapelse med återanvänd headless-arkitektur


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.Login with Patreon