Panasonic slår ihop B2C och B2B, bygger enorm europeisk commercetools headless commerce

In Adobe AEM, Commercetools, Drupal, E-handel, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Panasonics stora Adobe Experience Manager webb-, SPA kampanj och e-handelsprojekt har redan hunnit bli mer än sju år gamla och det är dags att se över dessa. Arbetet inleddes på vissa håll 2020 då koncernen tog in Drupal för att utmana AEM för olika typer av projekt. Panasonic.se kör fortfarande en Adobe Experience Manager CMS platta för Sverige, men i andra länder har dessa fasats ut.

Jochen Dybus, General Manager Web & Digital Solutions på Panasonic, förklarar:

” – Vårt primära mål är att stödja våra olika affärsenheter snabbt och effektivt. Det är därför det är så viktigt för oss att skapa och använda en enhetlig e -handelsplattform som kan kartlägga olika verksamhetskrav. ”

”På Panasonic fokuserar vi på partnerskap med utvalda leverantörer, Commercialetools stöder oss inte bara med själva kärnplattformen, utan har också ett bra partnernätverk. Tillsammans med vår implementeringspartner och handelsverktyg skapar vi en API– och mikrotjänstbaserad plattform som erbjuder oss en flexibel grund för vilken vi kan implementera vår e-handelsstrategi. ”

Säger Panasonics Jochen Klumpp vidare.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  MACH Alliance passerar 100 medlemmar, utmanar Salesforce, Adobe och Oracle på riktigt

Under 2020 ska Panasonic även centralt beslutat om att slå ihopDetta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Stendahls och Awaves nya ägare köper upp flera byråer


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.Login with Patreon