Panasonic utmanar egna Adobe AEM installationer, tar in Drupal i större skala

In API, Adobe AEM, CXM, Drupal, Nyheter, Offentlig sektor by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Panasonic tummar något på sina mångåriga Adobe AEM installationer då hela den amerikanska enheten av teknikjätten nyligen valt att utöka de egna PHP-baserade Drupal 8-installationerna. I större projekt som FFW, de svenskopplade resterna av nedlagda Drupal-koncernen ICTA/Intellecta, ansvarat för har man slagit ihop en mängd olika lokala SPA:er, kampanjsajten och mikrosajter utan att tappa helheten eller den centrala styrningen. Panasonic USA ska anammat Drupal 8 och en API-first approach för att få en digital enhet som...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon