Drupal 8, ffw, Panasonic API, Adobe AEM, CXM, Drupal, Nyheter, Offentlig sektor

Panasonic utmanar egna Adobe AEM installationer, tar in Drupal i större skala

In API, Adobe AEM, CXM, Drupal, Nyheter, Offentlig sektor by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Panasonic tummar något på sina mångåriga Adobe AEM installationer då hela den amerikanska enheten av teknikjätten nyligen valt att utöka de egna PHP-baserade Drupal 8-installationerna. I större projekt som FFW, de svenskopplade resterna av nedlagda Drupal-koncernen ICTA/Intellecta, ansvarat för har man slagit ihop en mängd olika lokala SPA:er, kampanjsajten och mikrosajter utan att tappa helheten eller den centrala styrningen.

Panasonic USA ska anammat Drupal 8 och en API-first approach för att få en digital enhet som kan agera flexibelt men samtidigt inte tappar marknads- och helhetsbilden. Delar av det Drupal-implementatörerna har lärt sig från att arbeta med t ex de omfattande amerikanska myndighetsprojekten de senaste halvdecenniet ska ha kommit med i projekten.

Vi har mer på samma ämne:  Novartis ersätter Episerver med Drupal på 150 webbplatser


Vill du läsa hela den här artikeln? Då ser vi gärna att du skapar ett konto. Det är helt gratis.

Använd registreringslänken för att bli MKSE medlem nu.Så kommer du åt allt MKSE.com Premium innehåll. Idag och framöver. Genom att registrera dig hjälper du till att hålla MKSE.com levande. Formuläret tar runt 15 sekunder att fylla i.

Redan medlem? Påpassligt. Logga in här!

I vissa webbläsare kan en sidomladdning eller F5 klick behövas efter din första inloggning.

Varför bli medlem? MKSE Medlemmar vet mer. Är steget före.