Parfym.se tar in e-handelspartner, skapar mer djärv visuell identitet

In Content Marketing, E-handel, Lojalitetsprogram, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Nowadays berättar de har jobbat vidare med sin kund Parfym.se i ett nytt samarbete. Nowadays ska fått ansvara för att visuellt tydliggöra konsumenterbjudandet och stärka en ny strategisk positionering för varumärket. Detta ”för ökad framgång i allt mer en kraftigt konkurrensutsatt bransch”.

0 Mkr
omsätter bolaget
AD:  

Få ovärderliga råd och kunskap inom området. Öppna upp ett MKSE.com expert online videosamtal på några minuter. Skaffa ett MKSE 🔭 Premium konto idag. En del av MKSE Patreon medlemskapet. Experutvärdering, personligt stöd plattformsval, intel/databastillgång och rådgivning längs med vägen.

Det ska främst ha handlat om en webb och e-handel re-design, av hela det visuella uttrycket för både handel online, men även för andra touchpoints där Parfym.se interagerar med sina kunder. Det ska nu finnas och ha tagits ”djärvare steg för Parfym.se:s visuella identitet”.

Parfym.se är bl a en Voyado användare på custom e-handelslösning. För exakt fyra år sedan ”revampades” designen senast.

Beställarstöd inom martech, e-handel och CX

MKSE.com har data och kunskap från över 15 000 svenska upphandlingar och plattformsval. Fatta rätt beslut. Gör som SJ, Avanza, KI och Telia. Anlita en expert inom området. Kontakta oss idag.

⬇ Fyll i formuläret nedan eller klicka för att e-posta oss

    MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Dyra konsult- och headless plattformskostnader tog kål på Babyworld