Personliga sponsrade länkar

In Nyheter, Optimizely/Episerver, Övriga / Custom CMS, Sociala media / web2.0 by edenstrom2 Comments

Peternilsson.se har betalat för att vi ska klicka på hans hemsida och läsa och se bilder och film om hans familjs liv och resor. Det här är inte första gången jag noterar personlig reklam bland Google AdWords länkarna. Det får mig att tänka på den där killen som skulle köpa in busshållplatsreklam för att fria till sin tjej. EPiServer bloggaren Fredrik Haglund har gjort samma sak. Kampanjen bekostade han helt själv, berättar han. Det handlade ändå...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

  1. känns som de utnyttjar gratischeckar från google… :)

  2. känns som de utnyttjar gratischeckar från google… :)

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.