Polisförbundet släpper nytt med Microsoft Dynamics och BankID-stöd

In Nyheter, Offentlig sektor, Optimizely/Episerver by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Polisförbundet ska börjat sitt digitala förändringsarbete med att förstärka sitt kommunikationsteam med en konsult med erfarenhet och spetskompetens från digitala utvecklingsprojekt. Därefter tog man in densammes arbetsgivare för att sköta implementationen. Det var Metamatrix som fick det uppdraget, berättar de nu i juni.

Arbetet ska ha börjat med att tillsammans med kunden ta fram effektmål och målgruppsprioriteringar som låg till grund för koncept och utveckling. Webbanalys, målgruppsintervjuer och intern behovskartläggning var andra utgångspunkter för arbetet. Grundkravet var att skapa en hållbar webb som kunde leva länge utan behov av större revisioner. Tekniken skulle följa tillgänglighetsstandarder som WCAG och GDPR.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Bara 309  svenska webbplatser klarar omfattande a11y-testet, storslam för Sitevision

Nya polisforbundet.se återfinns på en Episerver CMS med inloggning via BankId och integration till Polisförbundets medlemssystem i Microsoft Dynamics. Emma Nilsson, kommunikationschef på Polisförbundet handlade upp lösningen.

Alla AI / Machine Learning investeringar och digitala projekt som pågår runt om i Sverige

MKSE.com har samlat på sig en lista med alla investeringar.