Polisförbundet släpper nytt med Microsoft Dynamics och BankID-stöd

In Nyheter, Offentlig sektor, Optimizely/Episerver by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Polisförbundet ska börjat sitt digitala förändringsarbete med att förstärka sitt kommunikationsteam med en konsult med erfarenhet och spetskompetens från digitala utvecklingsprojekt. Därefter tog man in densammes arbetsgivare för att sköta implementationen. Det var Metamatrix som fick det uppdraget, berättar de nu i juni. Arbetet ska ha börjat med att tillsammans med kunden ta fram effektmål och målgruppsprioriteringar som låg till grund för koncept och utveckling. Webbanalys, målgruppsintervjuer och intern behovskartläggning var andra utgångspunkter för arbetet. Grundkravet...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon