Prevas uppdaterar intranät med ledningssystem, innovativ intra-UX och Slack

In Intranät, Nyheter, SiteVision by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

I samband med ett bolagsförvärv som Prevas genomförde skulle två intranät slås ihop till ett för organisationens nu 800 medarbetare. Resultatet ska blivit en mer personaliserad hub som ska ge medarbetare överblick över sin vardag och snabb tillgång till de mest använda verktygen. I samband med förvärvet har nu grafisk identitet arbetats fram. Intranätet ska agera som en sömnlös byggkloss till Prevas digitala arbetsplats med integrationer till flera applikationer till Slack samt Office 365-sviten som tex...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon