Procenten svenska kommuner som köper webb från Consid växer

In Nyheter, Offentlig sektor, SiteVision by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Consid verkar ha hittat det vinnande konceptet för att locka in varenda svensk kommun. Ännu två av de totalt 290 svenska kommunerna väljer haka på konsulternas erbjudande. Nu på sistone är det Nässjö och Sävsjö som köpt in Consid som helhetsleverantör för att skapa den nya externa webbplatsen. Nässjö kommuns gymnasium skaffade 2011 eZ webb och intranät. Det kan vara den lösningen kommunen idag anser: "Inte uppfyller nuvarande eller framtida krav och önskemål på exempelvis funktionalitet, tillgänglighet,...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment