Ny upplevelse i Episerver DXC molnet från fackförbundet

In Cloud / Förvaltning, Nyheter, Offentlig sektor, Optimizely/Episerver by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Meridium var snabba att berätta att de stod bakom fackförbundets IF Metall nya Umbraco-kampanjwebb häromveckan, men det är Knowit Experience som står bakom den nya officiella IFmetall.se på en Episerver DXC molnlösning. Berättar de under fredagen.

Nya Ifmetall.se har byggts om för att inkludera mer modern teknik (funktion, Epi-version och driftslösning) samt ska fokusera mer på att ge riktig praktisk nytta för medlemmar och förtroendevalda. Medlemskapets fördelar och förbundets mål ska, enligt teamet, numera förmedlas på ett mer tillgängligt och engagerande sätt.

Lösningen ska ha formats med hjälp av effektkartläggning och en väl genomarbetad informationsarkitektur i flera nivåer. Det finns inloggat läge för medlemmar, stöd för underwebbar för IF Metalls A-kassa och klubbar samt en startsida som blandar lokalt och centralt innehåll.

Allt om fackförbundens digitala val?

Dags att skaffa dig stenkoll. Bokmärk denna ständigt uppdaterade nyhetslista från MKSE.

Tidigare låg faktiskt Ifmetall.se på en utdaterad Lotus Notes webbhanteringslösning framtagen av byrån DL2 i Stockholm.

Svenska Metallindustriarbetareförbundet organiserar medlemmar inom bla verkstadsindustrin, bilindustrin, varv, stålverk, bilverkstäder och gruvor. De har totalt omkring 300 000 medlemmar.

0st
medlemmar har förbundet idag
MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  HSB flyttar till Optimizely DXC-molnet efter ett decennium, ny partner

Leave a Comment