QBank släpper tredje generationens plugin till EPiServer

In Check out/Kassasystem, CXM, DAM, Infomercial, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Hela denna artikel är ett budskap från vår sponsor.

QBank erbjuder företag och organisationer en modern mediebank för hantering och lagring av bilder, filmer och presentationer. Innehållet lagras i molnet eller lokalt och kan integreras med publicerings- och redigeringsprogram. Med QBank kan kunderna snabbare komma ut på marknaden med sin kommunikation och samtidigt effektivisera sin verksamhet.

qbank_cms_connector_gui_450px

Integration med EPiServer
En viktig kanal för integration är publiceringssystem för webben, där EPiServer är ett av de största aktörerna på den svenska marknaden.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Storbolags behov av content och DAM ökar med 500 procent, mängder av jobb ändå i fara

Vi släpper nu vår tredje generations plugin till EPiServer och det har hänt mycket sen vi släppte vår första version. Vi har nu fokuserat på enkelhet för användaren med helt nytt gränssnitt som erbjuder bättre sökbarhet och stöd för responsiva webbplatser. QBank är dessutom integrerat med Sharepoint, Indesign, Photoshop, WordPress, Drupal, Dropbox, m.fl. vilket gör att man inte behöver ladda upp media i flera plattformar utan kan använda ett centralt arkiv när man bygger sina lösningar.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Frontify köper bolag, skapar "ny era för DAM-plattformar"

Web-grafik

I dag finns det ca 350.000 användare av QBank, varav ca 3.000 är administratörer eller redaktörer. Bolaget är sedan i somras noterat på AktieTorget och satsar på fortsatt tillväxt i Sverige och Norden.

qbank_info3

Hela denna artikel är ett budskap från vår sponsor.