QBank släpper tredje generationens plugin till EPiServer

In CXM, DAM, E-handel system, Infomercial, Nyheter by Martin Edenström

Hela denna artikel är ett budskap från vår sponsor.

QBank erbjuder företag och organisationer en modern mediebank för hantering och lagring av bilder, filmer och presentationer. Innehållet lagras i molnet eller lokalt och kan integreras med publicerings- och redigeringsprogram. Med QBank kan kunderna snabbare komma ut på marknaden med sin kommunikation och samtidigt effektivisera sin verksamhet.

qbank_cms_connector_gui_450px

Integration med EPiServer
En viktig kanal för integration är publiceringssystem för webben, där EPiServer är ett av de största aktörerna på den svenska marknaden.

Fler artiklar om ämnet:  Nya maktfaktorer inom DAM och PIM för e-handel och webb

Vi släpper nu vår tredje generations plugin till EPiServer och det har hänt mycket sen vi släppte vår första version. Vi har nu fokuserat på enkelhet för användaren med helt nytt gränssnitt som erbjuder bättre sökbarhet och stöd för responsiva webbplatser. QBank är dessutom integrerat med Sharepoint, Indesign, Photoshop, WordPress, Drupal, Dropbox, m.fl. vilket gör att man inte behöver ladda upp media i flera plattformar utan kan använda ett centralt arkiv när man bygger sina lösningar.

Fler artiklar om ämnet:  Sitecore förvärvar bolag, vill bli starka på e-handel med PIM och DAM. Bolaget till salu igen?

Web-grafik

I dag finns det ca 350.000 användare av QBank, varav ca 3.000 är administratörer eller redaktörer. Bolaget är sedan i somras noterat på AktieTorget och satsar på fortsatt tillväxt i Sverige och Norden.

qbank_info3

Hela denna artikel är ett budskap från vår sponsor.