Qbranch / Axians rullar över på ny plattform

In Nyheter, Wordpress by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

När Qbranch blev uppköpta av franska Axians fick man även en ny digital närvaro. Den läggs denna gång, det klassiska .NET fokuset till trots, på en WordPress 4 upprättning för nya Axians.se. Qbranch blir Axians i samband med att verksamheten integreras med bolaget Graniou. Allt enligt en idé av ägarbolaget VINCI Energies. I samma vända lämnar VD Stephan Andersson Axians/Qbranch.Axians konsultar på Microsoft Azure samt Office 365....

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.