Race mellan Enterspace, VRex och Mission X att bli första VR-center

In CXM, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Vilket race det är med olika VR-centers i Stockholm. Vi har Mission X, som öppnade i tid i november, men saknade sin publikdragare Omnifinity Treadmill. Men de meddelar idag MKSE.com att Omnifinityn har anlänt efter viss leveranstid från Kina och ska finnas på plats första veckan i mars. Sedan är det noterade Starbreezes omfattande koncept Enterspace på Sveavägen 14 och 900 m2. Efter förseningar på några månader nu ska det nu vara redo att öppna i...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon